Concept

CREATIE START BIJ EEN CONCEPT

Het concept van Toecourt catering vat zich makkelijk samen in de volgende tags. Toecourt catering staat voor:

  • #FRESH INGREDIENTS
  • #PURE FOOD
  • #GREAT EXPERIENCE
  • #WITH LOVE

#FRESH INGREDIENTS

De basis én het uitgangspunt van Toecourt catering is inderdaad het gebruik van superverse ingrediënten. Je proeft de versheid van onze producten in al het food dat we creëren. Dat is onze eigenheid en daar zijn we trots op.

#PURE FOOD

We kiezen ervoor om al onze bereidingen zelf te maken. Want alleen zo slagen we erin om puur eten op tafel te zetten. Zo werken we bijvoorbeeld al zeven maanden lang met ons eigen zuurdesem. Ons zelf gebakken zuurdesembrood smaakt in één woord fantastisch.

#GREAT EXPERIENCE

De combinatie van smaken, geuren én originele en likkebarende stijl van presenteren zorgt voor een ongelooflijke belevenis bij onze klanten. Iedereen is telkens verrast, enthousiast en ongelooflijk tevreden bij het proeven van onze gerechtjes, hapjes en desserten.

#WITH LOVE

Met heel veel liefde voor food is ons team fantastische koks dagelijks aan het werk in onze keuken. Met een even groot hart denken onze medewerkers dag in dag uit na over een nog smaakvoller presentatie van onze gerechten. Dagelijks staat een even enthousiast team klaar om al onze gerechten met heel veel respect voor de keuken en zin voor etiquette aan de  klant te serveren.

Nog pluspunten van Toecourt Catering

Toecourt Catering heeft alles in eigen huis en doet ook alles in eigen huis. We staan garant voor lekkere en visueel aantrekkelijke catering tegen een betaalbare prijs. Verder hebben we onze eigen sfeervolle zalen ter beschikking in de unieke Oude Vismijn en bieden we flexibele eventorganisatie aan als service. Niet enkel onze eigen zalen komen in aanmerking, Toecourt Catering werkt ook op locatie in heel België. Op het Domein van Laurent Pierrier verzorgde Toecourt twee dagen de catering voor Fleet. De klant beslist zelf welke stappen hij opneemt in het pakket.